Mallisto

Useimmat toimituksemme ovat valmistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit siis selata vakiomallejamme ja pyytää niihin muutoksia. Valmistamme myös hirsitaloja sekä hirsihuviloita täysin asiakkaiden toiveiden pohjalta. Niiden ei tarvitse perustua sivuillamme oleviin malleihin.


Duetto

Duetto mallisto on nykyaikainen ja käytännölinen kokonaisuus perheen jokapäiväiseen elämään.

Base

Maanhonka Base on perinteitä kunnioittava hirsitalomallisto. Selkeä huoneistokokonaisuus ja perinteinen harjakatto.

Pohjalaistalo

Maanhongan Pohjalaistalo on suunniteltu rakentajalle, joka haluaa yhdistää upean rakennusperinteen ja nykyaikaisen asumisen.

Amerikan Raitti

Lisätietoa tulossa pian.

Huvilat

Lamellihirsihuvilat sopivat vesistöjen ääreen. Isoista ikkunoista tulvii reilusti kesän valoa. Tarkoin mietittyjen pohjaratkaisujen ansiosta aika kuluu leppoisasti.

Pienrakennukset

Valikoimastamme löydät tuotteita, joilla voit luoda pihapiiristäsi kauniin kokonaisuuden. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on haave, jonka haluaisit toteuttaa hirrestä. Teemme sen sinulle!Maanhonka Duetto

Tavoitteenamme oli suunnitella ehjä mallistokokonaisuus, joka sisältäisi toiminnallisia ja viihtyisiä hirsitaloja perheiden tarpeisiin. Ideoita tähän saimme omien perheidemme arjesta. Duetosta tuli myös hirsitalo- mallisto, joka on nykyaikainen ja uusimmatkin määräykset täyttävä.

Näin syntyi ajaton Maahonka Duetto: tunnelmallinen, pirteä ja ilmava hirsitalomallisto, Ilmeikkyyttä Duetto-taloihin antavat pulpettikatot ja katosten pilariparit. Kaikki sisäänkäynnit ovat katettuja ja näin helposti lasitettavissa. Talot ovat helposti muunneltavissa erilaisille tonteille.


Duetto 2-kerroksisetDuetto RinnetalotDuetto Autotallit
Maanhonka Base

Maanhonka Base on perinteitä kunnioittava hirsitalomallisto. Selkeä huoneistokokonaisuus ja perinteinen harjakatto.

Suomalaiseen miljööseen sopii harjakattoinen hirsitalo. Katettu kuisti, sekä iso terassi luovat taloihin näyttävyyttä ja viihtyvyyttä ympäri vuoden. Talot ovat helposti muunneltavissa erilaisille tonteille.

Hyvin toimivat ruokailutilat ja korkeat oleskelutilat mahdollistavat hyvän valaistuksen sekä lisäävät viihtyvyyttä. Valkoisella kuultolakkauksella ja suurilla ikkunoilla tiloista saadaan entistäkin valoisampia.


Base 1,5 - 2-kerroksiset
Maanhonka Pohjalaistalo

Maanhongan Uusi pohjalaistalo on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto rakentajalle, joka haluaa yhdistää upean rakennusperinteen ja nykyaikaisen asumisen kaikki herkut.

Jos haluat muutoksia talojen pohjiin tai ulkoarkkitehtuuriin, toteutamme toiveesi. Suuretkin muutokset ovat mahdollisia, jos ne tehdään suunnitelmiin ennen kuin talosi menee tuotantoon.

Pohjalaistalon arkkitehtuuri, mittasuhteet, rakenteet ja yksityiskohdat ovat erittäin käytännöllisiä. Pohjalaistalo on kestävä ratkaisu, koti seuraavillekin sukupolville.Maanhonka Huvilat

Lamellihirsihuvilat sopivat vesistöjen ääreen. Isoista ikkunoista tulvii reilusti kesän valoa. Tarkoin mietittyjen pohjaratkaisujen ansiosta aika kuluu leppoisasti